Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:41 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Stelică Hagi, membru în comitetul director la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (DOCUMENTE)

ro

30 Mar, 2024 09:04 577 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Stelică Hagi, având funcţia de membru în comitetul director la Administrația Bazinală de Apa Dobrogea – Litoral, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.În ultima declarație de avere, depusă pe 15 februarie 2023, a menționat că deţine un autoturism marca Skoda octavia, dobândIt prin contract de vânzare-cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 909.019 lei de la ABADL și salariul de 72.925 lei de la Primăria Constanța.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în cadrul Sindicatului Apele Dobrogea.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Stelică Hagi.Citește și: 

Declarații de AvereAverea și interesele lui Nicolae Dan Cionoi, șef formație la ABADL (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii