Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Niculae-Stinga Noni Adrian, sef - Serviciul Programe și Obiective de Interes Public în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)

ro

21 Oct, 2023 21:02 1417 Marime text
Foto: UnsplashCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Niculae-Stinga Noni Adrian, sef - Serviciul Programe și Obiective de Interes Public în cadrul Primăriei Municipiului Constanța. 
 
Potrivit declarației de avere completate în iulie 2023 Niculae-Stinga Noni Adrian deține 50% dintr-un teren intravilan de 332 mp în Constanța dobândit prin contract de vânzare cumpărare în anul 2020 și un apartament de 60 mp în Constanța, achiziționat în anul 2011.

Niculae-Stinga Noni Adrian deține și un autoturism Renault, an de fabricație 2009.

Acesta a contractat un credit de la Raiffeisen Bank în anul 2019 scadent în anu 2024 în valoare de 101.100 lei.

La rubrica Venituri a menționat salariul primit de la Primăria Constanța de 114.402 lei, salariul soției, angajată la o firmă din Galați de 18.672 și alocațiile celor doi copii de 2887 lei fiecare.

În declarația de interese completată în martie 2023 a menționat calitatea de prim-vicepreședinte al SLSAP Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Niculae-Stinga Noni Adrian . 


Citește și: 

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele Ligiei Petrache, șef Serviciu Autorizare Activități Economice în cadrul Primăriei Municipiului Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii