Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:29 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Constanța Averea și interesele lui Leonard Tănase, consilier județean în CJ Constanța (DOCUMENT)

ro

09 Jul, 2024 15:32 626 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului județean AUR Leonard Tănase.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul CJ Constanța în iunie 2024, Leonard Tănase deține un teren agricol de 1000 mp în localitatea Corbu, dobândit în anul 2010 prin contract de vânzare cumpărare, o casă de locuit de 250 mp în Mangalia, dobândită în anul 2008 prin contract de vânzare cumpărare și un mijloc de transport Yamaha, an de fabricație 2000.
 
La rubrica venituri a meționat indemnizația de consilier județean de 13140 lei, salariul primit de la CNAIR de 58.000 de lei, precum și salariul soției, personal civil contractual la UM 01556 Mangalia de 53.000 lei.
 
În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționat calitatea de membru asociat în cadrul firmelor Lion Sign SRL Constanța și Marinecraft SRL Constanța, dar și calitatea de vicepreședinte al AUR Mangalia.

În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Leonard Tănase, consilier județean AUR.
 
Despre Lion Sign SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro interogată la data de 9 iulie 2024, societatea a fost înființată în anul 1996 și are sediul pe Șoseaua Constantei, Nr. 17 din Mangalia.

Firma se ocupă cu „Comert cu amanuntul al calculatoarelor, unitatilor periferice si software-ului in magazine specializate“.

Pentru anul 2023 societatea a raportat cifră de afaceri de 271.777 lei, profit de 79.314 lei și 2 angajați.

 Asociați în cadrul firmei sunt Cristiana Luana Tănase și Leonard Florin Tănase, fiecare cu câte 50%. Administratorul firmei este Cristiana Luana Tănase.
 
Leonard Tănase mai apare ca asociat 50% și administrator la Marine Craft SRL Ovidiu, iar Cristiana Luana Tănase apare ca asociat 95% și administrator la Tale GuitarCraft SRL Limanu.
 
Despre Marine Craft SRL

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro interogată la data de 9 iulie 2024, societatea a fost înființată în anul 2010 și are sediul pe Strada Primăriei, Nr. 32, Ovidiu.
 
Pentru anul 2023 a raportat pierdere de 149 lei. Obiectul de activitate îl reprezintă - Comertul cu amanuntul al articolelor de fierarie, al articolelor din sticla si a celor pentru vopsit, in magazine specializate.
 
Asociați în cadrul firmei sunt Abalaru Paul George și Leonard Florin Tănase, fiecare cu câte 50%, cei doi fiind și administratorii firmei.
Abalaru Paul George mai apare ca unic asociat și administrator la Top Solution SRL Mangalia, Quality Supplier SRL Mangalia și Thaya SRL Mangalia.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

 
Citește și. 

Declarații Avere ConstanțaLeonard Tănase, consilier județean ALDE, deține un teren și o casă de locuit (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii