Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:21 23 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele lui Cosmin Sava, inspector în construcții la Inspectoratul de Stat în Construcții (DOCUMENTE)

ro

26 Feb, 2024 15:04 1178 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cosmin Sava, inspector în construcții în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcții Constanța.
 
După cum se arată în declarația de avere completată pe 5 aprilie 2023, Cosmin Sava nu deține terenuri. În schimb, el are o cotă parte de 50% dintr-un apartament din municipiul Constanța. Apartamentul de 86 mp l-a cumpărat în anul 2020.
 
Pe numele lui mai figurează două autoturisme marca BMW (unul fabricat în 2007, celălalt în 2014).
 
Din 2020 are un credit la banca ING, în valoare de 325.000 de lei, ce este scadent în 2050.
 
Cosmin Sava a menționat că a încasat un salariu de 58.785 de lei de la Inspectoratul de Stat în Construcții. Soția lui, Monica Sava a avut o indemnizație pentru creșterea copilului de 48.000 de lei, acordată de ISC.
 
În declarația de interese din 2023, Cosmin Sava nu a făcut precizări.
 
Declarații anterioare
 
Cosmin Sava a menționat în declarația de avere din 2022 un singur autoturism marca BMW, fiind vorba de cel din anul 2007.
 
La categoria „venituri”, situația din declarația de avere din 2022 este asemănătoare cu cea din declarația de avere din 2023.
 
De asemenea, nici în declarația de interese din 2022, Cosmin Sava nu a făcut adăugiri.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cosmin Sava, inspector în construcții la ISC Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și:
Declarații de avere Constanța Ion Ion Apolodor, de la ISC Constanța, avere și interese. S-a aflat printre fondatorii companiei care a preluat CTV (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii