Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Florentinei-Lăcrămioara Orozan, parte din personalul CJ Constanța (DOCUMENTE)

ro

15 Nov, 2023 20:50 1397 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Florentinei-Lăcrămioara Orozan, parte din personalul care administrează sau implementează programe ori proiecte finanțate din fonduri externe sau din fonduri bugetare la CJ Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al Consiliului Județean Constanța.



În ultima declarație de avere, depusă pe 15.06.2023, a menționat că deţine două terenuri intravilane în București, ambele în suprafață de 12 m2 fiecare, dobândite în 2021, respectiv 2022

Conform datelor înscrise în document, Orozan mai deține și 4 apartamente: două în București și două în Constanța, două în suprafață de 32 m2 fiecare și alte două în suprafață de 46 m2 fiecare.

Aceasta a înscris în declarația de avere și două autoturisme marca BMW, ambele dobândite prin contracte de vânzare -cumpărare.

În ceea ce privește datoriile, are două credite, ambele la BCR, contractate în 2022, cu o valoare de 130.000 lei și respectiv 18.371 lei.

La categoria „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 126.095 lei de la CJ Constanța, salariu care include majorarea salariala aferentă personalului nominalizat în echipe de proiecte finanțate din fonduri europene nerambursabile, salariul soțului de 117.349 lei de la Serviciul Public Local de Termoficare, și suma de 3.510 lei care aparține tot soțului, provenită de la un proiect de la Serviciul Public Local de Termoficare, dar și suma de 2.887 lei, alocație a copilului.

În declarația de interese a precizat calitatea de membru în cadrul Sindicatului din Administrația Publică Locală și membru în ANIAP.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Florentinei-Lăcrămioara Orozan.



Citește și:


Declarații de avere
Averea și interesele Elenei Georgescu, parte din personalul CJ Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii