Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei Coman, director adjunct la Institutul Național de Statistică, Direcția Județeană de Statistică Constanța (DOCUMENTE)

ro

12 Dec, 2023 15:05 741 Marime text

 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei Coman, Director adjunct la Institutul Național de Statistică, Direcția Județeană de Statistică Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al DJS Constanța.




În ultima declarație de avere, depusă pe 24.05.2023, a menționat că deţine două apartamente: unul în Constanța și altul în București, ambele dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.
 
Conform datelor înscrise în document, aceasta deține și un autoturism Volvo, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Coman a menţionat venituri din salarii, astfel: 68.136 lei ca angajat-raport de serviciu  de la Institutul National de Statistica Direcția Județeană de Statistica Constanța și suma de 145.240 lei, salariul soțului ca angajat-raport de serviciu de la Ministerul Apararii Nationale, Constanța.
 
În ceea ce privește venituri din cedarea folosinţei bunurilor, aceasta a declarat 5.400 lei din cedarea folosinței bunurilor și suma de lei 5400 lei ce aparține soțului, tot din  cedarea folosinței bunurilor. A mai declarat și alocația de stat a copilul în valoare de 2.916  lei.
 
În declarația de interese a menționat calitatea sa de membru în cadrul Sindicatului Liber al Direcției Generale Județe de Statistică Constanța.  


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Danielei Coman.





Citește și: 

Salariaţii Direcției Județene de Statistică Constanța protestează! Ce nemulțumiri au
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii