Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:43 29 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Florin Mocanu, şef serviciu în Primăria Constanţa, deține un teren intravilan, o casă şi un autoturism (documente)

ro

16 Jul, 2021 00:00 1278 Marime text

 

 
  • Florin Mocanu este șef Serviciul Protecţie civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență din Primăria Constanța.
  • În ultima declaraţie de avere, Florin Mocanu a precizat că deţine împreună cu familia un teren intravilan, o casă de locuit şi un autoturism.
  • Florin Mocanu a menționat calitatea de membru al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Florin Mocanu (șef Serviciul Protecţie civilă, Sănătate și Securitate în Muncă și Situații de Urgență din Primăria Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al Primăriei.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 20 mai 2021, Florin Mocanu a menționat că deţine împreună cu familia un teren intravilan, o casă de locuit şi un autoturism. Conform datelor înscrise în document, terenul şi casa sunt amplasate în Constanţa şi au fost dobândite prin donaţie, în 2010, titular (cotă parte 100%) fiind Florin Mocanu. Terenul este în suprafaţă de 298 de metri pătraţi, iar casa de locuit are 110 metri pătraţi. Autoturismul, marca Kia, an de fabricaţie 2009, a fost dobândit prin cumpărare.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Florin Mocanu a menţionat venituri din salarii, alocaţiile copiilor şi venituri din activităţi independente (moneda nefiind precizată), astfel: 77.828 - drepturile sale salariale de la Primăria Constanţa; 37.289 şi 118.044 - drepturile salariale ale soţiei, Elena Mocanu, de la Universitatea „Ovidius“ Constanţa, respectiv Direcția de Sănătate Publică Constanţa; 1982 şi 1982 - alocaţiile copiilor, Sara Ecaterina şi Eva Victoria; 1.157 şi 96 - venituri ale soţiei din activităţi independente (Direcția de Sănătate Publică Teleorman, respectiv Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa).
 
În declarația de interese, Florin Mocanu a menționat calitatea de membru al Sindicatului Liber al Salariaţilor din Administraţia Publică.
 
În declarația de avere depusă de Florin Mocanu pe 7 mai 2020, veniturile menționate sunt următoarele (monedă neprecizată): venituri din salarii - 73.401 - Florin Mocanu (de la Primăria Constanța); 38.674 (de la Universitatea „Ovidius“), 114.845 (de la Direcția de Sănătate Publică Constanța) - Elena Mocanu; alocațiile copiilor - 1.356 și 1.356; venituri din activități independentre ale soției - 600 (de la Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, filiala Constanța), 300 (de la Asociația Sănătate pentru Mame și Sugari), 58 (de la Institutul Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș“), 238 (de la Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu”), 7.020 (Direcția de Sănătate Publică Teleorman).     
 

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Florin Mocanu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii