Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Ce avere are Constantin Tănase, șef distrtict la DRDP Constanța, secția de Drumuri Naționale Tulcea (DOCUMENTE)

ro

14 May, 2022 00:00 1392 Marime text

 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui  Constantin Tănase, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.
 
Declarația a fost completată la data de 14.03.2022.
 
Constantin Tănase deține un teren intravilan, în județul Tulcea, dobândit în 2011, în suprafață de 10.000㎡, al căruit titular este. Terenul a fost dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Acesta mai deține și un teren agricol, dobândit în 1996, în suprafață de 1 ha, al căruit titular este.
 
Constantin Tănase a declarat pe anul fiscal încheiat un venit 43.129 ron, salariu ca șef district la DRDP Constanța, secția de Drumuri Naționale Tulcea.   
 
În declarația de interese completată la data de 14.03.2022, Constantin Tănase a menționat calitatea sa de membru în cadrul Sindicatului Drumarilor Elie Radu.
 
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Constantin Tănase.
 


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii