Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:25 01 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Ce avere are Cătălina Monica Banciu, fost inginer la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța-Secția Drumuri Naționale Călărași (DOCUMENTE)

ro

31 May, 2022 00:00 829 Marime text


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui  Cătălina Monica Banciu, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.
 
Declarația a fost completată la data de 04.04.2022.
 
Cătălina Monica Banciu deține un apartament în Călărași, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2018, în suprafață de 84mp2.
 
La categoria Active financiare, Cătălina Monica Banciu deține un depozit bancar la Alpha Bank Călărași, un solf/ valoarea la zi, în valoare de 27.000 ron, deschis în anul 2018.
 
Cătălina Monica Banciu a declarat ca venituri realizare pe ultimul an fiscal încheiat, un venit 51.174 ron, salariu la DRDP Constanța-secția de Drmuri Naționale Călărași.
 
În declarația de interese completată la data de 04.04.2022, Cătălina Monica Banciunu a făcut mențiuni: aceasta a menționat calitatea sa de lider de sindicat în cadrul Sindicatului Național Profesional al Drumurilor Elie Radu.

 
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Cătălina Monica Banciu.
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii