Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Tănase Tasu, șef centru la Protecția Copilului! (DOCUMENTE)

ro

19 Apr, 2023 00:00 1618 Marime text
 
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Tănase Tasu, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Tănase Tasu, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 15 iunie 2022, Tănase Tasu deține, din 2022, împreună cu soția sa, un apartament în Constanța.
 
Apartamentul are o suprafață de 39 mp, a fost dobândit prin contract de vânzare cumpărare, iar ca titulari apar  Tănase Tasu și Cristina Elena Tasu, potrivit declarației de avere. 
 
Conform sursei, Tănase Tasu mai deține, din 1999, spaţii comerciale/de producţie în Constanța în suprafață de 59 m2. Acest bun a fost dobândit printr-un contract de vânzare cumpărare, titular fiind Tănase Tasu. Acesta mai deține un autoturism marca Toyota, auto fabricat în 2021 și dobândit prin contract de vânzare cumpărare.
 
În privința datoriilor, Tănase Tasu a precizat că, în anul 2020, a luat de la Raiffeisen Bank SA 53.000 de lei, scadența fiind stabilită în 2025, iar în 2021 a luat, tot de la Raiffeisen Bank SA, 38.000 de lei, cu scadența în 2026.
 
Cât privește veniturile, Tănase Tasu a încasat de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, potrivit contractului de muncă, 77.352 de lei, în timp ce soția sa a primit, tot de la Protecția Copilului, 54.230 de lei, la care se mai adaugă 14.276 de lei  - Cabinet Individual de Psihologie Tasu Cristina Elena și 6.480 obținuți de Tănase Tasu din închirire.      
 
Potrivit declarației de interese completate la data de 15 iunie 2022, Tănase Tasu este membru/președinte al A.S.C.T. Perspective – Constanța.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 17 mai 2021, Tănase Tasu a consemnat un teren intravilan în localitatea Valu lui Traian, în suprafață de 640 mp, cotă parte 50%, dobândit în 2007, prin credit ipotecar, un apartament, spațiile comerciale, o Dacia 1300, două credite 43.425 farnci elveției și 53.000 de lei și venituri totale de aproximativ 133.000 de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Tănase Tasu, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Ce avere are Cătălin Demetriad Todireanu, șef serviciu în Poliția Locală Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii