Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Averea și interesele Mirelei Anagoste, auditor la Curtea de Conturi! (DOCUMENTE)

ro

24 Feb, 2024 20:37 888 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Mirelei Anagoste, auditor la Curtea de Conturi a României!Potrivit declarației de avere completată la data de 8 mai 2023, este consemnat un teren intravilan în Costinești, bun dobândit în 2018 prin moştenire, în suprafață de 1.000 mp, cotă parte de 3/16, titlulari fiind Anagoste Mirela, Pala Ionuț și Pala Despina. 

În continuare, tot în declarația de avere este trecut un alt teren intravilan, situat în Constanța, în suprafață de 204 mp.

Și acesta a fost dobândit în 2018, tot prin moştenire, titulari fiind Anagoste Mirela,Pala Ionuț și Pala Despina.

Tot potrivit declarației de avere, din 2023, Anagoste Mirela și Anagoste Viorel dețin un apartament în Constanța, în suprafață de 103 mp, bun dobândit prin contract de vânzare - cumpărare.

Anagoste Viorel și Anagoste Mirela mai dețin, din 2002, un apartament tot în Constanța, în suprafață de 65 mp.

Anagoste Mirela, mai deține, din 2018, alături de Pala Ionut și de Pala Despina o casă de locuit, în Constanța, în suprafață de 122 mp, dar și o casă de vacanță în Costinești, în suprafață de 489 mp, bunuri dobândite tot prin moștenire.

Tot în declarația de avere sunt consemnate trei automobile: un Ford Fiesta - fabricat în 2015, un Mercedes Benz - fabricat în 2019 și un Renault Megane - fabricat în 2007.

În privința activelor financiare este menționat un cont curent la BCR, deschis în 2016, în valoare de 80 de lei, dar și un cont de pensii private, deschis în 2007, în valoare de 55.327 de lei.

Cât privește datoriile, acestea se ridică, potrivit declarației de avere, la suma totală de 19.926 de lei.

De la Curtea de Conturi a României - Camera de Conturi Constanța, Anagoste Mirela a încasat 100.134 de lei, în timp ce soțul său -Anagoste Viorel a câștigat 41.427 de lei de pe urma unor servicii stomatologice -CMI Stomatologic Dr. Anagoste Viorel.

În declarația de interese completată la data de 6 mai 2022, Anagoste Mirela a menționat că este membru inactiv - CECCAR Constanța și membru nonactiv al CAFR Constanța. 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și:

Declarații de avere ConstanțaAverea și interesele lui Stelică Caprinciu, membru în CA la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii