Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:26 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de Avere Averea și interesele Lilianei M. Ivancenco, șef serviciu la ARBDD Tulcea (DOCUMENTE)

ro

15 Jan, 2024 21:49 891 Marime text
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Lilianei M. Ivancenco, șef serviciu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, Liliana Ivancenco a menționat că împreună cu soțul său (n.r. decedat) deține un apartament de 43 mp în Tulcea, dobândit în anul 1991 și o casă de 350 mp în Tulcea moștenită în anul 2012.

De asemenea deține  un autoturism Ford Fiesta, an de fabricație 2008.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Liliana M. Ivancenco a înscris venituri din salarii în valoarea de 87.690 lei.

Fiica sa a încasat alocații și o pensie de urmaș în sumă totală de 13.800 lei.
 
Liliana M. Ivancenco a menționat în declarația de avere din 2023 că este membru al Sindicatului Independent al Salariaților și Funcționarilor Publici din ARBDD. 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Lilianei M. Ivancenco.
 
Citește și: 

Declarații de avere. Liliana M. Ivancenco, șef serviciu în ARBDD Tulcea, deține două imobile și un autoturism (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii