Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:02 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Liliana M. Ivancenco, șef serviciu în ARBDD Tulcea, deține două imobile și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

20 Dec, 2021 00:00 1863 Marime text

  • Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Lilianei M. Ivancenco, șef serviciu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea
  • În ultimul an fiscal încheiat” a înscris venituri din salarii în valoarea de peste 81.000 lei
  • Ivancenco a menționat că împreună cu soțul său (n.r. decedat) dețin un apartament și o casă (n.r. moștenire) în municipiul Tulcea și un autoturism Ford Fiesta, an de fabricație 2008
 

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Lilianei M. Ivancenco, șef serviciu la Administrația Rezervației Biosferei Delta Dunării Tulcea.
 
În ultima declarație de avere prezentă pe site-ul oficial al ARBDD, Ivancenco a menționat că împreună cu soțul său (n.r. decedat) dețin un apartament și o casă (n.r. moștenire) în municipiul Tulcea și un autoturism Ford Fiesta, an de fabricație 2008.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Liliana M. Ivancenco a înscris venituri din salarii în valoarea de peste 81.000 lei.
Fiica sa a încasat o alocații și o pensie de urmaș în sumă totală de aproximativ 11.000 lei.
 
 
Liliana M. Ivancenco nu a declarat interese.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Lilianei M. Ivancenco.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Declarații de avere Daniela Iurașcu, consilier superior în ARBDD Tulcea, deține un teren și trei auoturisme (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii