Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:27 23 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Alina Onel, director economic al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, are două mașini (documente)

ro

31 Jul, 2021 00:00 1253 Marime text
 
  • Potrivit declarației de avere completată la data de 15 iunie 2021, Alina Onel, director economic al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, nu are case ori terenuri, însă deține două autoturisme.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Alinei Onel, director economic al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“.
 
Potrivit declarației de avere completată la data de 15 iunie 2021, Alina Onel, director economic al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“, nu are case ori terenuri, însă deține două autoturisme (un Ford fabricat în 2011 și un Volkwagen fabricat în 2003).
 
Din 2014 deține  un depozit bancar cu o valoare de 5.223 de lei și un fond de investiții/fond privat de pensii în valoare de 5.667 de lei.
 
În privința veniturilor salariale, Alina Onel, director economic al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“,  a declarat un venit anual în valoare de 83.616 lei, în timp ce soțul ei a primit, de la ARSVOM, 45.588 de lei.
 
Conform propriilor declarații, directorul economic al Centrului Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ nu are interese.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Declarații de avere. Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“
Andreea Toader, şef serviciu, deține un apartament şi un autoturism (documente)

 
  
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii