Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:01 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“ Andreea Toader, şef serviciu, deține un apartament şi un autoturism (documente)

ro

30 Jul, 2021 00:00 1195 Marime text
 
  • Andreea Toader este șef serviciu la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“.
  • În ultima declaraţie de avere, Andreea Toader a precizat că deţine împreună cu familia un apartament şi un autoturism.
  • Andreea Toader nu a declarat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Andreei Toader (șef serviciu la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“), documente preluate de pe site-ul oficial al CCTB.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 15 iunie 2021, Andreea Toader a menționat că deţine împreună cu familia un apartament şi un autoturism. Conform datelor înscrise în document, apartamentul (în suprafață de 67 de metri pătrați) este amplasat în Constanţa şi a fost dobândit prin succesiune, în 2004, coproprietar (cu 1 / 4 cotă parte) fiind Daniel Marius Toader, soțul Andreei Toader. Autoturismul, marca Kia Ceed GT Line, an de fabricaţie 2019, a fost dobândit prin vânzare - cumpărare.
 
Andreea Toader a înscris în declarația de avere și un credit la Banca Transilvania, în valoare de 8.400 de euro, contractat în 2019 și scadent în 2024.  
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Andreea Toader a menţionat venituri din salarii (moneda nefiind precizată), astfel: 55.680 - Andreea Toader, de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“; 44.000 - Daniel Marius Toader, de la CN CFR, sucursala RCF Constanța.
 
Andreea Toader nu a declarat interese.
 
În declarația de avere depusă pe 25 iulie 2020, Andreea Toader a menționat două autoturisme, pe lângă Kia Ceed GT Line fiind declarat și un Smart Forfour 1.1, an de fabricație 2005, obținut prin vânzare - cumpărare. Potrivit aceluiași document, veniturile familiei Toader au fost: venituri din salarii - 47.389 lei - Andreea Toader, de la Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada“; 45.840 lei - Daniel Marius Toader, de la CN CFR, sucursala RCF Constanța; venituri din alte surse - 14.850 (monedă neprecizată) - Andreea Toader (contracte ocazionale prestări servicii).    
  
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Andreei Toader.  

Ti-a placut articolul?

Comentarii