Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:23 25 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere. Alexandru Sorin Dănilă, membru în Consiliul de Administrație al CT BUS SA deține un teren agricol, un apartament și o casă și două autoturisme

ro

11 Aug, 2021 00:00 1029 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Sorin Dănilă de la USR PLUS, membru în Consiliul de Administrație al CT BUS SA
  • Dănilă este absolvent al Academiei Navale Constanța. Acesta este șef mecanic, comandant iar politic provine din PLUS
  • Potrivit declarației de avere, completată pe 14.04.2021, familia Dănilă deține un teren agricol în localitatea Tuzla, un apartament și o casă de locuit și două autoturisme, an de fabricație 2015, respectiv 2016
  • Alexandru Sorin Dănilă are și economii în conturile unor bănci comerciale: 33.000 euro și 60.000 lei, pe măsura veniturilor familiei
  • În anul fiscal 2020, Dănilă a realizat venituri în valoare de 81.000 euro, din contracte de navigator

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Sorin Dănilă de la USR PLUS, membru în Consiliul de Administrație al CT BUS SA.

Dănilă este absolvent al Academiei Navale Constanța. Acesta este șef mecanic, comandant iar politic provine din PLUS.

Potrivit declarației de avere, completată pe 14.04.2021, familia Dănilă deține un teren agricol în localitatea Tuzla, un apartament și o casă de locuit și două autoturisme, an de fabricație 2015, respectiv 2016.

Alexandru Sorin Dănilă are și economii în conturile unor bănci comerciale: 33.000 euro și 60.000 lei, pe măsura veniturilor familiei.
În anul fiscal 2020, Dănilă a realizat venituri în valoare de 81.000 euro, din contracte de navigator iar soția sa, aproximativ 67.000 lei din salariul de profesor în învățământul preuniversitar.

Potrivit declarației de interese, Alexandru Sorin Dănilă deține funcția de vicepreședinte al USR PLUS la nivel local.

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Alexandru Sorin Dănilă.
 


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Țuțuianu sau Dănilă? PNL și USR PLUS își dispută funcția de manager al CT BUS

Declarații de avere Cătălin Aristide Dumitrache, director general interimar CT Bus, are casă, mașină și conturi în bănci (documente)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii