Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:46 17 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Cătălin Aristide Dumitrache, director general interimar CT Bus, are casă, mașină și conturi în bănci (documente)

ro

06 Aug, 2021 00:00 978 Marime text


⦁ Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale sau de interes local sau județean
⦁ În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Aristide Dumitrache, director general interimar CT Bus, societate subordonată Consiliului Local Constanța
⦁ Directorul CT Bus deține terenurile aferente celor două apartamente deținute împreună cu soția sa
⦁ Familia Dumitrache deține și un autoturism Skoda Rapid, an de fabricație în 2019
⦁ Cătălin Aristide Dumitrache are bani investiți în fonduri de pensii, depozite și conturi în mai multe bănci comercialeCotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, locale sau județene, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Cătălin Aristide Dumitrache, director general interimar CT Bus, societate subordonată Consiliului Local Constanța.

Conform declarației de avere, depusă la data de 10 iunie 2021, directorul CT Bus deține terenurile aferente celor două apartamente deținute împreună cu soția sa. Unul este pe numele consoartei, Antoaneta Dumitrache iar cel de-al doilea a fost dobândit prin moștenire în 2017.

Familia Dumitrache deține și un autoturism Skoda Rapid, an de fabricație în 2019.

Cătălin Aristide Dumitrache are bani investiți în fonduri de pensii, depozite și conturi în mai multe bănci comerciale, respectiv economii de 112.000 lei,  un depozit bancar de peste 100.000 lei dar și 42.000 lei plasați în fonduri private sau de pensii, vezi secțiunea "documente".

La capitolul venituri realizate în ultimul an fiscal, Dumitrache a încasat ca angajat al CT BUS puțin peste 71.000 lei, în timp ce soția sa, care lucrează la RAJA a avut un venit de 60.500 lei.

Copilul cuplului a primit în 2020 alocația de stat de 2000 lei prin AJPIS Constanța.

Declarația de interese depusă de directorul interimar al CT BUS în iunie a.c., nu conține nicio mențiune.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii