Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:17 28 11 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații avere Marin Carpov, consilier la ARBDD Tulcea, are două apartamente - unul cumpărat și unul primit (documente)

ro

19 Oct, 2021 00:00 859 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marin Carpov,  consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
  • În anul 2017, Marin Carpov a primit, în urma unei donații, un apartament de 59 de metri pătrați, tot în Tulcea.
  • În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Maria Carpov, consilier al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Marin Carpov,  consilier în cadrul Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
Conform declarației de avere, document completat la data de 24 mai 2021, Marin Carpov nu deține în proprietate terenuri.
 
Împreună cu soția sa, Teodora, consilierul ARBDD este proprietarul unui apartament de 47 de metri pătrați, situat în Tulcea, cumpărat în anul 2004.
 
În continuare, se arată în declarația citată, în anul 2017, Marin Carpov a primit, în urma unei donații, un apartament de 59 de metri pătrați, tot în Tulcea.
 
Fără conturi, fără datorii
 
Conform sursei citate, consilierul ARBDD nu deține mașini și nu are conturi în bănci, dar nici datorii.
 
În ce privește capitolul „Venituri“, consilierul a notat un venit anual încasat în sumă de 46.755 de lei, reprezentând raportul de serviciu cu ARBDD Tulcea.

 
La rândul său, soția sa, Teodora, a realizat un venit de 49.372 de lei, lucrând în învățământ.
 
Consilierul ARBDD a menționat și alocația de 1.008 lei încasată de copilul său, conform legislației în vigoare.
 
În declarația de interese, Marin Carpov a precizat că este membru de sindicat în cadrul Sindicatului Independent al Salariaților și Funcționarilor Publici din cadrul ARBDD Tulcea.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Maria Carpov, consilier al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării (A.R.B.D.D.) Tulcea.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook.com - A.R.B.D.D.
 
Citește și:
Declarații avere
Rodica Cârlan, consilier în ARBDD Tulcea, o casă și un apartament (documente)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii