Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații Avere Constanța Ion Dumitru, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Adamclisi deține un teren și o casă (DOCUMENTE)

ro

23 Jul, 2023 14:38 1206 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale viceprimarului cu atribuții de primar al comunei Adamclisi, Ion Dumitru .
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul ANI în iunie 2023 deține 50% dintr-un teren intravilan de 1331 mp în localitatea Adamclisi, dobândit prin moștenire în anul 1991, 50% dintr-o casă de locuit de 160 mp la Adamclisi, dobândită prin construire în anul 1991 și un autoturism Toyota Avensis an de fabricație 2003.
 
Acesta a menționat că a contractat un credit de la Raiffeisen Bank în anul 2022, scadent în anul 2031 în valoare de 96.200 lei.
 
La rubrica venituri a menționat salariul de viceprimar în valoare de 73.008 lei.
 
În declarația de interese complettaă în iunie 2033 a menționat calitatea de membru PNL.
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Dumitru Ion, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Adamclisi.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și: 

ZIUA LIVEIon Dumitru, viceprimarul cu atribuții de primar. „Localitatea Adamclisi este reprezentativă atât pe harta județului, cât și pe cea a țării“ ((VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii