Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:06 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații Avere Constanța Cristian Gelu Roșca, consilier județean PNL deține un apartament și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

27 Jul, 2023 16:08 1204 Marime text
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale consilierului județean PNL Cristian Gelu Roșca.
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul CJ Constanța în iunie 2023, Cristian Gelu Roșca deține un apartament de 51 mp în Năvodari, dobândit în anul 2017 prin contract ed vânzare cumpărare și un autoturism Opel Insignia an de fabricație 2010. La rubrica venituri a meționat salariul primit de la SC Plasty Prod SA Constanța, de 34.200 lei și indemnizația de consilier județean de 7665 lei.
 
În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționat calitatea de membru în CA al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța și cea ce membru al PNL Constanța.
  
Averea în 2022
 
Potrivit declarației de avere publicate pe site-ul CJ Constanța în iunie 2022 Cristian Gelu Roșca deținea apartamentul de 51 mp în Năvodari, dobândit în anul 2017 prin contract de vânzare cumpărare și autoturismul Opel Insignia an de fabricație 2010. La rubrica venituri a meționat salariul primit de la SC Plasty Prod SA Constanța, de 34.200 lei.

În declarația de interese completată în iunie 2023 a menționat calitatea de membru în CA al Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Albatros Constanța și cea ce trezorier al PNL Constanța.
 
În Secțiunea „Documente" pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Cristian Gelu Roșca, consilier județean PNL
 
PRECIZĂRI:
 


Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
 Citește și: 

Declarații Avere ConstanțaCristian Vlad, viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Albești deține un teren și două case (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii