Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Ramona Codirleanu, șef de tură încadrul DRDP Constanța, venituri în plus din chirii (DOCUMENTE)

ro

21 Jul, 2022 00:00 1183 Marime text
DRDP Constanța
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ramonei Silvia Codirleanu, șef de tură în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.

Potrivit declarației de avere publicate la data de 19 mai 2022, Ramona Codirleanu împreună cu soțul a făcut o investiție imobiliară în 2021, respectiv a achiziționat un apartamentde 54 mp în Fetești-Gară, județul Ialomița.

Cu un an înainte, în 2020, după cum apare la rubrica datorii, Ramona Codirleanu împreună cu soțul a contractat un credit de la BCR, scadent în anul 2025 învaloare de 110.000 RON, cel mai probabil pentru achiziționarea locuinței.

Declarația de avere actualizată în 2022, înregistrează venituri în plus față de cele salariale, respectiv chirii  în valoare de 3 000 lei.

Veniturile provin din închirierea apartamentului cumpărat anul trecut, cu creditul pe cinci ani de la BCR, practic o investiție rentabilă pentru familie.

Drepturile salariale completează veniturile familiei, respectiv suma de  53.542 ron de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța, ca șef de tură, Codîrleanu Ramona, o creștere față de anul trecut când câștiga doar 48.378 ron, iar veniturile soțului, plutonier major la UM 420 Fetești Gară, Ialomița din cadrul MinisteruluiAfacerilor Interne, învaloare de 58.800 RON, în creștere față  de anul anterior, respectiv 52.800 ron, precum și alocația copilului în valoare de 2 916 ron.

În declarația de Interese completată în mai 2022, Ramona Codirleanu a menționat calitatea de membru al Sindicatului Drumarilor Elie Radu.

În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Ramonei Codirleanu, șef tură în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii