Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Oprea Dop, membru permanent în Consiliul de Administrație al Spitalului Mangalia, deține trei mașini, un teren extravilan și un spațiu comercial (documente)

ro

25 Oct, 2021 00:00 2009 Marime text

 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 18 iunie 2021, Oprea Dop a menționat că deţine împreună cu familia trei mașini, un teren extravilan și un spațiu comercial.     
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Oprea Dop (membru permanent în Consiliul de Administrație al Spitalului Mangalia), documente preluate de pe site-ul oficial ANI.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 9 noiembrie 2020, Oprea Dop a menționat că deţine împreună cu familia un teren extravilan, trei autoturisme, un spațiu comercial și un apartament.
 
Conform datelor înscrise în document, terenul extravilan (în suprafață de 3000 de metri pătrați), a fost dobândită prin moștenire, în 2002, iar titular este Carmen Dop.
 
Acesta mai deține un spațiu comercial în stațiunea Venus, cu o suprafață de 993 metri pătrați, dobâbdit prun cumpărare în 2013. Titulari sunt Oprea Dop și Carmen Doc.
 
Mai deține un apartament în Mangalia, cu o suprafață de 78 metri pătrați, dobândit în anul 1994 prin cumpărare. Titular este Carmen Dop.
 
Autoturismele, unul marca Audi Q5, an de fabricaţie 2012, a fost dobândit prin cumpărare, iar cel de-al doilea autoturism marca WV Pasat, an de fabricaţie 2013, a fost dobândit tot prin cumpărare. Cel de-al treilea autoturism este unul marca Piaggio, dobândit și acesta tot prin cumpărare, în anul 2006.
 
Oprea Dop a înscris în declarația de avere și un credit la Raifaissen Bank, în valoare de 95.754 lei, contractat în 2019 și scadent în 2024.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Oprea Dop a menţionat venituri din activități independente, astfel: 52.853 lei – APC Constanța; și salariul soției de 7422 lei, DGRFP Galați și venituri din alte surse: SC Timetral Venus –dividente în valoare de 16.150 lei și din ocuparea funcției de consilier în cadrul Primăriei Mangalia, 8954 lei.   
 
În declarația de interese depusă pe 17 noiembrie 2020, Oprea Dop a menționat calitatea sa de administrator al societăților SC Magnus Venus SRL și SC Timetral Venus SRL, dar și calitatea de vicepreședinte al Uniunii Naționale pentru Progresul României.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Oprea Dop.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii