Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:10 17 10 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Luiza Anca Căruceru, reprezentant supleant al DSP Constanța în CA al Spitalului de Boli Infecțioase, deține un apartament (documente)

ro

20 Sep, 2021 00:00 1041 Marime text

 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 24 aprilie 2009, ultima declarație de avere disponibilă, Luiza Anca Căruceru a menționat că deţine împreună cu familia un apartament. 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Luiza Anca Căruceru, reprezentant supleant al DSP Constanța în CA al Spitalului de Boli Infecțioase, documente preluate de pe site-ul oficial al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 28.04.2009, Luiza Anca Căruceru a menționat că deţine împreună cu familia un apartament.
 
Conform datelor înscrise în document, apartamentul (în suprafață de 50,30 de metri pătrați), a fost dobândită prin cumpărare, în 1991.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Luiza Anca Căruceru a menţionat venituri din salarii (moneda nefiind precizată), astfel: 43.427 – DSP Constanța și 2000 lei, venitul soțului angajat la socieltatea SC Somaco Construct.
 
În ceea ce privește veniturile independente este menționată susținerea unui curs de igienă de 710 lei.
 
În declarația de interese depusă pe 28.04.2009, Luiza Anca Căruceru a menționat calitatea sa de membru în cadrul Colegiului Medicilor din România, Filiala Constanța, și membru în cadrul Sindicatului SANITAS, filiala Constanța.    

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale  Luizei Anca Căruceru

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii