Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Liviu Merdinian, membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța deține două case și două autoturisme (documente)

ro

08 Sep, 2021 00:00 2273 Marime text

 

 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 18 iunie 2021, Liviu Merdinian a menționat că deţine împreună cu familia două case de locuit, un teren agricol și două autoturisme. 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Liviu Merdinian (membru supleant în Consiliul de Administrație al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului de Boli Infecțioase Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 18 iunie 2021, Liviu Merdinian a menționat că deţine împreună cu familia două case de locuit, un teren agricol și două autoturisme.
 
Conform datelor înscrise în document, una dintre casele de locuit (în suprafață de 356 de metri pătrați), a fost dobândită prin cumpărare, în 2018.
 
Cea de-a doua casă de locuit, în suprafață de 259 de metri pătrați, a fost dobândită prin cumpărare, în 2019.
 
Terenul agricol, în suprafață de 7.75 hectare, a fost dobândit prin cumpărare în anul 2008, iar titular este Liviu Merdinian.
 
Autoturismele, unul marca Audi, an de fabricaţie 2013, a fost dobândit prin cumpărare, iar cel de-al doilea autoturism marca BMW, an de fabricaţie 2015, a fost dobândit prin cumpărare.
 
Liviu Merdinian a înscris în declarația de avere și două credite la ING, în valoare de 373750 ron, contractat în 2019 și scadent în 2043.  Cel de-al doilea credit, în valoare de 83927 ron, a fost contractat în 2019 și scadent în 2027.  
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”,  Liviu Merdinian a menţionat venituri din salarii (moneda nefiind precizată), astfel: 71.371 ron – Universitatea Ovidius; alocații copii- 4034 ron.
 
În declarația de interese depusă pe 18 iunie 2020, Liviu Merdinian a menționat calitatea sa de menbru în cadrul Sindicatului Universității Ovidius Constanța și administtrator- asociat în cadrul unei clinici medicale.  
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Liviu Merdinian.  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii