Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:21 18 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Ioancea Elena, Șef serviciu Finanțe-Contabilitate în cadru Spitalului C.F. Constanța deține un apartament, trei terenuri intravilane și un autoturism (DOCUMENTE)

ro

12 Jan, 2022 00:00 751 Marime text

 
 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 02 iunie 2021, Ioancea Elena a menționat că deţine un apartament, trei terenuri intravilane și un autoturism 
 


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Ioancea Elena (Șef serviciu Finanțe-Contabilitate în cadru Spitalului C.F.Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului C.F. Constanța.
 În ultima declarație de avere, depusă pe 02 iunie 2021, Ioancea Elena a menționat că deţine împreună cu familia un apartament, trei tenenuri intravilane și  un autoturism.

 Conform datelor înscrise în document, apartamentul, din care deține o cotă parte ½,  (în suprafață de 89 de metri pătrați), a fost dobândit prin cumpărare, în 2002.
 Unul din terenurile intravilane, din care deține o cotă parte ½, în suprafață de 2788 mp2, a fost dobândit prin cumpărare în anul 2005, iar titulari sunt Ioancea Elena și Ioancea Cristian.
 


Un alt teren intravilan, din care deține o cotă parte ½, în suprafață de 1000 mp2, a fost dobândit prin cumpărare în anul 2005, iar titulari sunt Ioancea Elena și Ioancea Cristian.
 Un alt teren intravilan, din care deține o cotă parte ½, în suprafață de 800 mp2, a fost dobândit prin cumpărare în anul 2005, iar titulari sunt Ioancea Elena și Ioancea Cristian.
 
 


Autoturismul marca Toyota rav 4, an de fabricaţie 2010, a fost dobândit prin cumpărare.
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”,  Ioancea Elena a menţionat venituri din salarii (moneda nefiind precizată), astfel: 48.060 – venit încasat de la Spitaluol C.F. Constanța, ca șef de serviciu.
 


În declarația de interese depusă pe 02 iunie 2021, Ioancea Elena a menționat calitatea sa de menbru în cadrul Sindicatului Sanitas Constanța. 


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Ioancea Elena. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii