Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Doina Oancă, psiholog în cadrul Spitalului CF Constanța, deține o casă și trei autoturisme (DOCUMENTE)

ro

21 Jan, 2022 00:00 1836 Marime text

 
 
 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 25 mai 2021, Doina Oancă a menționat că deţine împreună cu familia  o casă și trei autoturisme.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Doinei Oancă (Psiholog Șef la Laboratorul din cadrul Spitalului CF Constanța), documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului CF Constanța.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 25 mai  2021, Doina Oancă a menționat că deţine împreună cu familia o casă de locuit, trei autoturisme.
 
Conform datelor înscrise în document, casa  de locuit, la care deține o cotă parte de 50% (în suprafață de 270 de metri pătrați), a fost dobândită prin construcție, în 2010. Titulari sunt Doina Oancă și Adrian Oancă.
 
Unul dintre autoturisme, marca Mitsubishi, an de fabricaţie 2011, a fost dobândit prin cumpărare, iar cel de-al doilea, marca Smart, an de fabricaţie 2018, a fost dobândit tot prin cumpărare. Un alt autoturism, tot marca Smart, an de fabricație 2019, a fost dobândit prin cumpărare,
 
Doina Oancă a înscris în declarația de avere un credit ipotecar la BRD, în valoare de 100.000 euro, contractat în 2016 și scadent în 2030.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Doina Oancă a menţionat venituri din salarii, astfel: 43.807 – salariu obținut de aceasta de la Spitalul Clinic CF Constanța; 40.000 euro - salariu deținut de soțul acestei, Adrian Oancă, din funcția de comandant în cadrul AB-Crewing. Un alt venit menționat este cel de 300 de lei din cadrul Cabinetului Individual de Psihologie al acesteia.
 
În declarația de interese depusă pe 25 mai 2021, Doina Oancă a menționat calitatea sa de membru în cadrul Colegiului Psihologilor din România și membru în Sindicat. 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Doinei Oancă. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii