Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Cristina Lepăr, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova, deține o cotă parte dintr-un teren agricol și dintr-un apartament (DOCUMENTE)

ro

29 Nov, 2021 00:00 1740 Marime text

 
 
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 24.05. 2021, Cristina Lepăr,  a menționat că deţine împreună cu familia   o cotă parte dintr-un teren agricol și dintr-un apartament . 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Cristina Lepăr, (membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova), documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 24.05.2021, Cristina Lepăr, a menționat că deţine împreună cu familia o cotă parte dintr-un teren agricol și dintr-un apartament.
 
Conform datelor înscrise în document, o cotă parte dintr-un teren agricol (în suprafață de 44 hectare), a fost dobândită prin moștenire, în 2012.
 
Cota parte din partamentul, situat în Constanța, în suprafață de 65 de metri pătrați, a fost dobândită prin moștenire, în 2012.

Cristina Lepăr, a înscris în declarația de avere și un depozit bancar la BRD, în valoare de 5000 de euro, contractat în 2007.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”,  99.8220 –  DSPJ- SCSP Constanța.
 
În declarația de interese depusă pe 27.05.2021, Cristina Lepăr, a menționat calitatea sa de menbru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Cristinei Lepăr.
 

Sursă foto: Facebook/ Spitalul Orășenesc Hârșova
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii