Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Constantin Adrian, membru în CA al Spitalului Orășenesc Hârșova deține o casă, un teren și trei autoturisme (DOCUMENTE)

ro

24 Nov, 2021 00:00 1559 Marime text
 
  • Constantin Adrian deține un teren intravilan de 600 mp în Hârșova dobândit în anul 1994 prin concesiune și o casă de locuit de 110 mp construită în anul 1995 tot în Hârșova.
  • Constantin Adrian a menționat că deține trei autoturisme.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de
Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Constantin Adrian, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Orășenesc Hârșova, județul Constanța.
 
Potrivit declarației de avere publicate la data de 29 iunie 2021, Constantin Adrian deține un teren intravilan de 600 mp în Hârșova dobândit în anul 1994 prin concesiune și o casă de locuit de 110 mp construită în anul 1995 tot în Hârșova.
 
Constantin Adrian deține un autoturism Ford an de fabricație 2017, un autoturism Kia, an de fabricație 2008 și un autoturism BMW – an de fabricație 1989, toate  achiziționate prin cumpărare.
 
La rubrica Venituri, Constantin Adrian a menționat salariul obținut de la Primăria Orașului Hârșova în valoare de 61.659 lei.
 
În declarația de interese depusă de Constantin Adrian nu este menționat nimic.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui Constantin Adrian.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii