Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:21 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Ciprian Hanganu Directorul coordonator din CN APMC, fără terenuri, case sau automobile (documente)

ro

06 Jul, 2017 00:00 1964 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate în anul 2017, Ciprian Hanganu, director coordonator în cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (CN APMC), nu deţine bunuri imobile sau mobile. Acesta are un card de cumpărături, deschis în anul 2015, cu un sold la zi de 22.000 de lei. În anul anterior, soldul cardului era de 35.000 de lei.
 
Ciprian Hanganu nu are investiţii directe, împrumuturi acordate, iar în ultimii doi ani nu a obţinut servicii, cadouri sau avantaje care pot fi primite gratuit sau subvenţionate faţă de valoarea de piaţă din partea unor persoane, organizaţii, societăţi comerciale, regii autonome, companii/societăţi naţionale sau instituţii publice româneşti sau străine, inclusiv burse, credite, garanţii, decontări de cheltuieli, altele decât cele ale angajatorului, a căror valoare individuală să depăşească 500 de euro.
 
Conform declaraţiei de avere completate în anul 2017, acesta a contractat în 2016 un credit în valoare de 82.000 de lei, cu termen scadent în 2021. Venitul său încasat în anul fiscal 2016 în calitate de director coordonator la CN APM SA este de 118.816 lei. În acelaşi an a obţinut şi venituri din alte surse. Astfel, în calitate de consilier local în cadrul Consiliului Local Ovidiu, şi-a rotunjit veniturile cu 1.499 de lei, spre deosebire de anul 2015, când încasase suma de 2.709 lei.
 
În declaraţia de interese completată în anul 2017 nu sunt menţiuni. În schimb, potrivit declaraţiei de interese aferente anului 2015, directorul coordonator Hanganu a fost membru BPJ al PNL Constanţa.
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale directorului coordonator al CN APMC, Ciprian Hanganu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii