Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:34 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere Adriana Căpraru, membru în Consiliul de Administrație al Spitalului Municipal Mangalia, deține două terenuri, o casă de locuit și două autoturisme (document)

ro

01 Nov, 2021 00:00 2344 Marime text

 
  •  În ultima declarație de avere, depusă pe 16.06. 2021, Adriana Căpraru, a menționat că deţine două terenuri, o casă de locuit și două autoturisme.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale  Adriana Căpraru, (membru permanent în Consiliul de Administrație al Spitalului Muncipal Mangalia), documente preluate de pe site-ul oficial al Spitalului Municipal Mangalia.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 16.06. 2021, Adriana Căpraru, a menționat că deţine două terenuri intravilane, ambele situate în localitatea 2 Mai, județul Constanța, două autoturisme și o casă de locuit.
 
Conform datelor înscrise în document, unul dintre terenuri (în suprafață de 400 de metri pătrați), a fost dobândit prin folosință gratuită, în 2004.
 
Cel de-al doilea teren, în suprafață de 362 de metri pătrați, a fost dobândit prin cvc, în 2016. Adriana Căpraru este titular al ambelor terenuri.
 
 Casa de locuit, cu o suprafață de 342 metri pătrați, este situată tot în localitatea 2 Mai, județul Constanța. Aceasta a fost dobândită în anul 2016, iar titulari sunt Căpraru Mihai și Adriana Căpraru.
 
Autoturismele, unul marca BMW, an de fabricaţie 2006, a fost dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, iar cel de-al doilea autoturism marca Renault, an de fabricaţie 2019, a fost dobândit tot prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Adriana Căpraru, a înscris în declarația de avere și un credit la Banca Transilvania, în valoare de 90.700 lei, contractat în 2019 și scadent în 2024.  
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Adriana Căpraru, a menţionat venituri din salarii , astfel: 80.816 lei venit anul încasat de la Primăria Mangalia.
 
În ceea ce privește veniturile din alte surse, Adriana Căpraru a menționat suma de 4.635 de lei încasată  din indemnizații votare în anul 2020, dar și o pensie alimentară în valoare de 5000 de lei și o alocație de 2017 lei.

În declarația de interese depusă pe 15.06.2021, Adriana Căpraru, a menționat calitatea sa de membru în cadrul Sindicatului Sanitas.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Adrianei Căpraru.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii