Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:10 01 07 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaratie Avere Nelu Voicu, șef district la DRDP Constanța, un teren și două mașini (DOCUMENTE)

ro

30 May, 2022 00:00 531 Marime text
 
  • În declarația de interese, Nelu Voicu a menționat că este membru al Sindicatului Drumarilor Elie Radu – șef grupă sindicală.
 
 
 Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Nelu Voicu, șef district la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța – Secția de Drumuri Naționale Fetești.
 
Potrivit declarației de avere, Nelu Voicu deține, din 2011, un teren agricol în suprafață de 25.000 mp, în județul Ialomița, două auto (un Fiat – fabricat în 2008 și o Dacia – fabricată în 2018).
 
În rubrica destinată veniturilor salariale, Nelu Voicu a consemnat suma de 53.003 lei – salariu, în timp ce soția sa a primit 40371 de lei.
 
În declarația de interese, Nelu Voicu a menționat că este membru al Sindicatului Drumarilor Elie Radu – șef grupă sindicală.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale lui
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Tudor Voicu, șef district la DRDP Constanța, deține împreună cu familia un apartament (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii