Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Daniel Costencu, șef compartiment la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

19 Mar, 2024 19:50 687 Marime text



Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Daniel Costencu, având funcția de șef compartiment la Administratia Bazinala de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.



În ultima declarație de avere, depusă pe 23.05.2023, a menționat că deţine două imobile din categoria alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil, ambele în localitate Dorobanțu din județul Tulcea și dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare.

Conform datelor înscrise în document, acesta are și o casă de locuit în Tulcea, în suprafață de 598 m2, dobândită prin contract de vânzare-cumpărare.

Costencu are și două mașini marca Toyota, dobândite prin contracte de vânzare-cumpărare, dar și un depozit financiar la Banca Capital Partner Transilvania, cu un sold la zi de 35.000 de euro.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 56.704 lei de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea - Litoral -SGA Tulcea și 79.857 lei salariul soției de la Școala Gimnazială Ion Luca Caragiale-Tulcea,.

În declarația de interese a menționat calitatea de membru în cadrul Apele Dobrogea Litoral.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Daniel Costencu.


Citește și:

Declarații de avere ConstanțaCristina Duiculete, șef birou în Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, avere și interese. Soțul său a fost consilier local în Lumina (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii