Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:43 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Nicoleta Marin, șef birou în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

ro

04 Feb, 2023 00:00 1665 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Nicoletei Marin, șef Birou Control Reziduuri și Contaminați, în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Nicoletei Marin.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Nicoletei Marin, șef Birou Control Reziduuri și Contaminați, în cadrul Direcției Sanitar-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Constanța.
 
Potrivit declarației de interese completate în data de 14 iunie 2022, Nicoleta Marin este membru al Colegiului Medicilor Veterinari Constanța, dar și al Sindicatului Camera Veterinarilor Constanța.
 
În declarația de interese ce a fost completată în iunie 2021, Nicoleta Marin a menționat că este membru ONG Oceanic Club, membru al Asociației Generale a Medicilor Veterinari din România – Filiala Constanța, membru al Colegiului Medicilor Veterinari Filiala Constanța, al unui cerc științific, dar și membru de sindicat.
 
Avere
 
În declarația de avere completată pe 14 iunie 2022, Nicoleta Marin a precizat că deține împreună cu soțul său, Nicolae Marin, un apartament de 60 de metri pătrați, în Constanța, cumpărat în 2007.
 
La capitolul bunuri mobile, șeful de birou a menționat un autoturism Toyota, fabricat în 2019, deținut în baza unui contract de vânzare cumpărare.
 
Activele financiare ale familiei însumau 265.713 lei în trei fonduri de investiții, deschise în anul 2006 și, respectiv, 2016.
 
În calitate de șef birou în DSVSA Constanța, Nicoleta Marin a realizat un venit anual de 102.333 de lei, iar soțul său, Nicolae Marin, a realizat 131.283 de lei din activități veterinare în cadrul CMVI Dr. Marin Nicolae.
 
Aceleași mențiuni privind bunurile imobile și mobile, dar și activele financiare se regăsesc și în declarația de avere completată în iunie 2021, cu mențiunea că totalul activelor financiare se ridica la 240.443 de lei.
 
Venitul anual al Nicoletei Marin declarat în 2021 se ridica la 103.416 lei, în calitate de șef birou în DSVSA Constanța, iar al soțului la 57.193 de lei, în cadrul CMVI Dr. Marin Nicolae Albești.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Nicoletei Marin.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele
Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii