Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere a strâns directorul economic al Casei de Asigurări de Sănătate Constanţa, Marinel Ciobanu (document)

ro

10 Nov, 2016 00:00 3959 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Direcţia Economică din cadrul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Constanţa este condusă, din luna septembrie 2012, de economistul Marinel Ciobanu, care ocupă funcţia de director executiv al instituţiei.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, completată în luna martie a acestui an, Marinel Ciobanu, directorul executiv economic, deţine, împreună cu soţia sa, Carmen Ciobanu, un teren intravilan de 1.000 mp în comuna Lumina, dobândit în anul 2004 în baza unui contract de vânzare-cumpărare. Acesta mai deţine împreună cu soţia sa o casă de locuit cumpărată în 2009, cu o suprafaţă de 125 mp, şi un apartament de 51,89 mp, din care are o cotă-parte de 3/16, dobândită în 2003 prin moştenire.
 
Directorul executiv economic al CJAS Constanţa are în proprietate şi două autoturisme achiziţionate în anul 2006, mărcile Fiat Albea şi Mercedes, dar şi un credit „în valoare de 27.231,38 plus dobânzi“, contractat în anul 2009 de la ING Constanţa, termenul scadent fiind în 2019.
 
În anul fiscal 2015, venitul încasat de Marinel Ciobanu se ridică la 58.332 de lei, din salariul primit de la CJAS Constanţa, 24.222 de lei reprezentând venitul salarial al soţiei, de la o şcoală din Lumina. Acesta a completat în declaraţia de avere şi veniturile provenite din alocaţiile celor doi copii, de câte 798 de lei pe an. Potrivit declaraţiei de interese, Marinel Ciobanu nu este membru în nicio organizaţie profesională sau politică. Pentru anul fiscal 2014, declaraţiile de avere şi de interese nu sunt disponibile pe site-ul CJAS Constanţa.
 
În secţiunea „Documente” puteţi consulta declaraţiile de avere şi de interese completate de directorul economic Marinel Ciobanu în luna martie 2016.

Citeşte şi

Marinel Ciobanu cheamă în instanţă Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Constanţa

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii