Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:49 14 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Monicăi Luminița Bucșan, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului (DOCUMENTE)

ro

05 Apr, 2023 14:53 1331 Marime text
 
 
  • Potrivit declarației de avere completate la data de 5 mai 2022, Monica Luminița Bucșan deține, împreună cu soțul, din 2017, un apartament în Constanța, în suprafață de 73 mp, bun dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, titular fiind „Bucșan Cristian și Bucșan Monica“.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Monicăi Luminița Bucșan, având funcţia de consilier la Agenția pentru Protecția Mediului.
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 5 mai 2022, Monica Luminița Bucșan deține, împreună cu soțul, din 2017, un apartament în Constanța, în suprafață de 73 mp, bun dobândit prin contract de vânzare cumpărare, titular fiind „Bucșan Cristian și Bucșan Monica“.
 
În continuare, Monica Luminița Bucșan mai deține, din 2011, o parte dintr-un apartament în Râșnov, în suprafață de 65 mp, dobândit prin moștenire, titular Monica Luminița Bucșan, iar soțul a moștenit în 2015 o parte dintr-o casă de locuit, în Murfatlar, în suprafață de 86 mp, titular Bucșan Cristian.
 
Familia Bucșan deține două automobile, o Dacia Solenza, fabricată în 2004, și o Kia Ceed, fabricată în 2011.
 
Monica Luminița Bucșan a luat de la Garanti Bank 249.900 de lei, cu scadența în 2034.
 
În privința salariilor, Monica Luminița Bucșan a declarat că a încasat de la APM suma de 49.507 lei, în timp ce soțul (angajat al SC Shark SRL) a primit 54.000 de lei.
 
În declarația de interese completată la data de 5 mai 2022, Monica Luminița Bucșan a consemnat că este membru al Sindicatului Albatros.
 
În Secțiunea Document puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Monicăi Luminița Bucșan, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Constanța
CERONAV achiziționează veste de salvare de tip aviatic (DOCUMENT)

 
Ce avere are Rodica Simona Bilașevschi, consilier al Agenției pentru Protecția Mediului Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii