Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:29 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța CERONAV achiziționează veste de salvare de tip aviatic (DOCUMENT)

ro

27 Feb, 2023 15:24 1551 Marime text

 
  • Contractul are data 27 ianuarie a.c. Valoarea contractului este de 693.080 lei, ofertant câștigător fiind firma SSG Fire & Rescue SRL.
 
Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale (CERONAV), din Constanța, ca autoritate contractantă, a atribuit contractul „Furnizare - «Veste salvare de training tip aviatic» LOT 1 - Vestă salvare tip aviatic Training Shark LAP Lifejacket Air Pocket Plus cu EBS, LOT 2 - Hallo Training Lifejacket with CA-EBS“, achiziția fiind atribuită prin anunț de atribuire la anunț de participare.
 
Contractul are data 27 ianuarie a.c. Valoarea contractului este de 693.080 lei, ofertant câștigător fiind firma SSG Fire & Rescue SRL.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, vestele sunt necesare personalului propriu și cursanților Centrului Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale în vederea realizării protecției adecvate desfășurării cursurilor în condiții de siguranță, conform reglementărilor în vigoare.
 
Contractul este împărțit în două loturi: 1 - Furnizare Vestă salvare tip aviatic Training Shark LAP Lifejacket Air Pocket Plus cu EBS (40 bucăți) și 2 - Furnizare Hallo Training Lifejacket with CA-EBS (40 bucăți). 
 
Despre SSG Fire & Rescue SRL
 
Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, sursă oficială consultată luni, 27 februarie a.c., societatea SSG Fire & Rescue SRL a fost înființată în anul 2013, are adresa în orașul Popești Leordeni, în județul Ilfov, este în stare de funcționare, iar activitatea principală a firmei este „Activităţi de luptă împotriva incendiilor şi de prevenire a acestora“.
 
Conform Recom, în 2021 SSG Fire & Rescue a avut o cifră de afaceri netă de 44.244.876 lei, un profit net de 3.946.457 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 666. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 40.874.004 lei, un profit net de 2.161.503 lei și număr mediu de salariați - 609.
 
Potrivit sursei citate, asociat unic al SSG Fire & Rescue SRL este Liliana - Cosmina Rotaru, iar calitatea de administrator o are Dragoș - Adrian Săvulescu. Liliana - Cosmina Rotaru mai apare în două firme în funcțiune, Sunshine Media SRL (asociat, cu 20%) și LDS Transports & Forwarding SRL (asociat, cu 75%, și administrator).
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CERONAV achiziționează licențe sistem firewall de rețea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii