Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:04 24 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean „Mihail Kogălniceanu" Constanţa, la ora bilanțului pe anul 2022

ro

18 Jan, 2023 15:37 747 Marime text
Foto: IJJ ConstanțaÎn cursul zilei de 17 ianuarie, a avut loc evaluarea activităţii desfăşurate de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Mihail Kogălniceanu" Constanţa în anul 2022.

Potrivit unui comunicat al IJJ CActivitatea a fost prezentată de către inspectorul şef, general de brigadă FERENCZ Daniel Mihai, care a sintetizat provocările profesionale, aspectele pozitive şi dificultăţile din activitatea desfăşurată în perioada de referinţă, precum şi proiectele ce urmează a fi realizate în viitor.

La evaluarea activităţii a participat colonel Traşcalie Lucian - şeful Direcţiei Logistice din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, precum şi cadre cu funcţii de conducere din cadrul unităţii.

„Pentru Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, anul 2022 a reprezentat o perioadă de provocări continue şi adaptare acţional-instituţională, determinată de dinamică operativă complexă.

De-a lungul anului 2022 s-a avut în vedere permanent identificarea tuturor vulnerabilităţilor şi factorilor de risc, dinamizarea şi optimizarea dispozitivelor adoptate în funcţie de situaţia operativă existentă precum şi cooperarea eficientă cu celelalte structuri din componenţa Ministerului Afacerilor Interne cu competenţe în domeniul ordinii şi siguranţei publice, în scopul asigurării misiunii prioritare a jandarmeriei - siguranţa cetăţenilor - misiune îndeplinită pe tot parcursul anului care a trecut.

Le mulţumim tuturor partenerilor instituţionali pentru sprijinul acordat şi pentru colaborarea cu instituţia noastră în scopul menţinerii unui climat de linişte, siguranţă şi ordine publică în judeţul Constanţa !“ - au mai precizat reprezentanții IJJ Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii