Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:39 27 03 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele fostului comisar șef al Gărzii de Mediu Constanța, Ileana Andrei (DOCUMENTE)

ro

02 Feb, 2023 14:14 1113 Marime text
 
 
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ilenei Andrei, fost comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ilenei Andrei, fost comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate la data de 9 mai 2022, Ileana Andrei a consemnat că deține, din 2012, prin donație, un apartament, în Constanța, în suprafață de 44 mp.
 
În privința activelor financiare, Ileana Andrei a precizat că are la ING Bank un cont curent sau echivalente (inclusiv card) 19.900 de euro.
 
În calitate de comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța Ileana Andrei a încasat 56.012 lei, conform declarației de avere.
 
Asta în timp ce soțul (Andrei Marius Iulian, proiectant) a încasat 64.272 de lei de la SC Andrei Future Design SRL, SC Apă Canal Proiect SRL și SC Branșamente Apa și Canal SRL.
 
Conform declarației de interese completată la data de 9 mai 2022, Ileana Andrei a precizat că este membru în Sindicatul Garda Națională de Mediu. Tot în declarația de interese sunt menționate contractele încredințate prin achiziție directă și SEAP, beneficiarele fiind SC Apă Canal Proiect SRL - instituţiile contractante: UAT Agigea și UAT Constanța, UAT Lumina și UAT Ovidiu.

 
Andrei Future Design SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 02 februarie 2023, Andrei Future Design SRL are sediul social în Cumpăna, se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar pentru anul 2021, cu un singur angajat, a declarat o cifră de afaceri de 12.356 de lei, cheltuieli de 175.533 de lei și o pierdere de 119.475 de lei.
 
Asociat unic al Andrei Future Design SRL este, potrivit Confidas.ro, Șchiopu Nicolae, iar Andrei Marius Iulian este administrator.
 
Potrivit Confidas.ro, compania Andrei Future Design SRL a încheiat 16 contracte de achiziții publice în valoare totală de 299.850 de lei, autoritățile contractante fiind comunele Cobadin, Limanu, Mihail Kogălniceanu, Nicolae Bălcescu, Topalu, orașul Năvodari, Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanța, dar și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei   
 
Nicolae Șchiopu apare, potrivit Confidas.ro, în Andrei Future Design SRL, iar în trecut a apărut în Nick & Company SRL și în Aster SRL, ambele radiate.
 
Potrivit Confidas.ro, Andrei Marius-Iulian apare în Branșamente Apă Canal SRL, Apa Canal Proiect SRL, Andrei Future Design SRL, Consultanță și Proiectare App și Canal SRL, Consultanță și Proiectare Apă și Canal SRL (reprezentant asociat persoana juridică), iar în trecut a figurat în Sanit Proiect SRL, radiată.
 
Apă Canal Proiect SRL
 
Apă Canal Proiect SRL are sediul social în Constanţa, se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea, iar pentru anul 2021, cu trei salariați, a raportat o cifră de afaceri de 642.831 de lei, cheltuieli de 405.860 de lei și un profit net de 238.908 de lei.
 
Andrei Marius Iulian figurează ca asociat unic și administrator.
 
Compania Apa Canal Proiect SRL a încheiat două contracte de achiziții publice în valoare totală de 75.000 de lei, autoritățile contractante fiind comunele Lumina și Mircea Vodă.
 
Branșamente Apă Canal
 
SC Branșamente Apă Canal SRL are sediul social în Constanţa, se ocupă de activităţi de inginerie şi consultanţă tehnică legate de acestea și este controlată de Andrei Marius-Iulian, asociat unic și administrator.
 
Pentru anul 2021, cu doi angajați, Branșamente Apă Canal SRL a raportat o cifră de afaceri de 286.152 de lei, cheltuieli de 205.763 de lei și un profit net de 78.284 de lei.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ileanei Andrei, fost comisar șef al Gărzii Naționale de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 Citește și:
 
Averea și interesele
Emilia Văleanu, șef birou la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța (DOCUMENTE)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii