Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:26 22 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spaţiu comercial şi casă la Ovidiu Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Atanasie Teodorescu (documente)

ro

08 Aug, 2015 00:00 1155 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Consilier cu state vechi în cadrul Consiliului Judeţean Constanţa (CJC), social-democratul Atanasie Teodorescu deţine, potrivit declaraţiei de avere completate în iunie 2015 şi postate pe site-ul CJC, un teren intravilan în localitatea Ovidiu, dobândit prin cumpărare în 2010, în suprafaţă de 6.918 (unitatea de măsură nu e specificată, dar este vorba, cel mai probabil, de metri pătraţi), împreună cu familia.

În ceea ce priveşte clădirile, consilierul PSD are un apartament în Constanţa, dobândit prin cumpărare în 1979, în suprafaţă de 64 (nu este specificată unitatea de măsură, probabil mp). În oraşul Ovidiu, Teodorescu deţine „spaţii comerciale/de producţie“, achiziţionate în 2010, prin cumpărare, în suprafaţă de 250 (probabil mp). El deţine şi o casă de locuit în Ovidiu, în suprafaţă de 400 (probabil mp).
La capitolul „Bunuri mobile“, în declaraţia de avere a lui Atanasie Teodorescu figurează un autoturism Hyundai, fabricat în 2012, dobândit prin leasing. Consilierul nu are conturi şi depozite bancare, plasamente şi investiţii directe, dar nici datorii.

Veniturile şi interesele unui consilier pensionar

În anul fiscal anterior completării declaraţiei de avere, Teodorescu a încasat, de la Consiliul Judeţean Constanţa, o indemnizaţie de 8.408 lei. Ca pensionar, el a obţinut 16.800 de lei de la Casa Judeţeană de Pensii, în vreme ce pensia soţiei sale a fost de 12.800 de lei. Conform declaraţiei de interese, depuse pe 9 iunie, consilierul judeţean este membru în Biroul Executiv Judeţean al PSD.

Ti-a placut articolul?

Comentarii