Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:25 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Ce avere are Lucian Sorin Cîrjă, director executiv la Drumuri Județene Constanța SA (DOCUMENTE)

ro

01 Oct, 2023 12:57 1389 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Lucian Sorin Cîrjă, director executiv la Drumuri Județene Constanța SA.
  • Conform Registrului Comerțului, consultat la zi, Lucian Sorin Cîrjă deține un PFA, înființat în 2015.
  • Declarațiile pot fi consultate în Secțiunea Document.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Lucian Sorin Cîrjă, director executiv la Drumuri Județene Constanța SA.
 
La data de 14 iunie 2023, Lucian Sorin Cîrjă a completat declarațiile de avere și de interese, potrivit cerințelor legislative în vigoare.
 
În declarația de interese din 14 iunie 2023, directorul executiv al DJ Constanța SA a menționat că este președinte al Asociației Județene de Fotbal Constanța, valoarea beneficiilor fiind de 33.600 de lei, dar și membru al Sindicatului Drumului Județene Constanța.
 
În declarația de avere de la aceeași dată, Lucian Sorin Cîrjă a menționat un teren intravilan de 1.800 mp, cumpărat în 2005 și un apartament de 42 mp moștenit în 2022 împreună cu Laura Tasica.
 
Din salariul de la Direcția Regională de Drumuri și Poduri Constanța (așa cum este menționat în declarația de avere), directorul executiv al Drumuri Județene Constanța SA a realizat un venit anual de 67.688 de lei, alți 33.600 de lei i-a realizat din salariile de la Asociația Județeană de Fotbal Constanța, iar ca observator FRF în Lazu, a realizat un venit anual de 18.250 de lei.
 
Soția sa, Raluca Nicola, a realizat un venit anual de 66.585 de lei, de la Primăria Municipiului Constanța și alți 11.000 de lei din chirie.
 
Conform Registrului Comerțului, consultat la zi, Lucian Sorin Cîrjă deține un PFA, înființat în 2015.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale lui Lucian Sorin Cîrjă, director executiv al Drumuri Județene Constanța SA.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații avere Constanța
Ce bunuri a declarat directorul general al Drumuri Județene Constanța SA, Răzvan Gabriel Zagon? (DOCUMENT)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii