Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:59 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea preşedintelui Tribunalului Tulcea, Răzvan Arcadiu Vitos (documente)

ro

09 May, 2016 00:00 3904 Marime text

 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din circumscripţia Curţii de Apel Constanţa. Astăzi, vorbim despre preşedintele Tribunalului Tulcea, judecătorul Răzvan Arcadiu Vitos.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din 2 iunie 2015, magistratul Răzvan Arcadiu Vitos are, împreună cu soţia, un apartament în Constanţa, de 26,7 mp, dobândit în anul 1999 prin cumpărare. De asemenea, acesta mai deţine împreună cu soţia un apartament în Tulcea, de 99,62 mp, dobândit în anul 2008, prin cumpărare. Totodată, acesta mai declară un autoturism Kia Cee'd, din 2009, dobândit prin cumpărare.
 
La capitolul datorii, preşedintele Tribunalului Tulcea are un credit la BCR, de 6.855 de euro, contractat în anul 2008, scadent în anul 2038.
 
În ceea ce priveşte veniturile, magistratul Răzvan Arcadiu Vitos menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat de la Tribunalul Tulcea 158.862 de lei, iar soţia sa a obţinut 3.500 de lei de la Colegiul Medicilor Tulcea. Potrivit declaraţiei de avere, Răzvan Arcadiu Vitos a mai încasat 5.373 de lei de la Biroul Electoral Judeţean Tulcea - alegerea membrilor din România în Parlamentul European 2014.
 
Potrivit propriei declaraţii, preşedintele Tribunalului Tulcea nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa pot fi citite integral cele două declaraţii ale preşedintelui Tribunalului Tulcea, Răzvan Arcadiu Vitos.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii