Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 27 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța, are un nou președinte (DOCUMENTE)

ro

28 Jan, 2023 16:21 1580 Marime text
  • Judecătorul Răzvan Arcadiu Vitoș a deținut și anterior, în 2016, funcția de președinte al Tribunalului Tulcea.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale președintelui Tribunalului Tulcea.

Magistratul Răzvan Arcadiu Vitoș este noul președinte al Tribunalului Tulcea, în urma deciziei Secției pentru Judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.

Judecătorul este vicepreședinte al instanței și a fost delegat pe funcția de președinte în urma pensionării fostului președinte, magistratul Luminița Niculache.


Delegarea sa a fost votată cu unanimitate de Secția pentru Judecători și este valabilă de ieri, 27 ianuarie 2023, până la ocuparea funcției, prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.


Totodată, Secția a decis și încetarea delegării magistratului în funcția de vicepreședinte.


Judecătorul Răzvan Arcadiu Vitoș a deținut și anterior, în 2016, funcția de președinte al Tribunalului Tulcea.


Avere și interese

În declarația de avere completată în iunie 2021 (nr., ultima declarație disponibilă pe site-ul CSM), magistratul Răzvan Arcadiu Vitoș a menționat că deține în devălmășie cu soția sa, Maria Adriana Vitoș, un teren intravilan de 226 mp, în Tulcea, cumpărat în 2020, an în care soții Vitoș și-au cumpărat și un apartament de 45,65 mp în Constanța.Acesta s-a adăugat apartamentului de 99,62 mp pe care familia îl deține în Tulcea din 2008.


Magistratul a notat în continuare un autoturism Kia Ceed fabricat în 2009, un depozit bancar de peste 172.000 de lei, deschis în 2017, și unul de 113 euro, deschis în 2018.


Venitul anual ca judecător al Tribunalului Tulcea s-a ridicat la peste 238.000 de lei, sumei adăugându-i-se 36.123 – indemnizație plus diurnă la alegeri locale, ca președinte BEC Nufăru, dar și 16.450 de lei, indemnizație la alegerile parlamentare, ca locțiitor BEJ Tulcea.


Soția sa, secretară a Colegiului Medicilor Tulcea, a realizat un venit anual de 37.813 lei, fiind notată, de asemenea, și alocația copilului.


În declarația de interese completată pentru aceeași perioadă, judecătorul a notat că este membru al Asociației Magistraților din România.


În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale președintelui Tribunalului Tulcea.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.Citește și

De azi, cu unanimitate
Iată cine este noul președinte al Tribunalului Constanța (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii