Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Răzvan Arcadiu Vitoș, propus președinte în continuare al Tribunalului Tulcea

ro

16 Jan, 2024 14:56 662 Marime text


Magistratul Răzvan Arcadiu Vitoș a fost propus pentru a fi delegat, în continuare, președintele Tribunalului Tulcea, arondat Curții de Apel Constanța, după expirarea primei delegări în funcția de conducere.
 
Propunerea privind prelungirea delegării a fost înaintată deja Consiliului Superior al Magistraturii, care o va analiza în cadrul ședinței Secției pentru Judecători de joi, 18 ianuarie 2024.
 
Amintim, magistratul a deținut și în 2016 funcția de președinte al instanței, iar delegarea anterioară a venit în timpul mandatului de vicepreședinte al judecătorului, după pensionarea fostului președinte, magistratul Luminița Niculache.
 
Dacă propunerea va fi admisă, Răzvan Arcadiu Vitoș va fi delegat președinte al Tribunalului Tulcea până la ocuparea funcției, prin concurs, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Contract de peste 8,04 milioane de euro
Kronstarr Bau Company și Autoprima Serv pierd la Constanța procesul pentru modernizarea traseului DN22F – Grindu, în județul Tulcea (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii