Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:36 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 20 mai 2014

ro

20 May, 2014 10:31 2468 Marime text


Cu regret, familia anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost Coicea Ion. Înmormântarea va avea loc astăzi. Cortegiul funerar va pleca la ora 12.00, de la Casa Albastră. Dumnezeu să-l odihnească!
 
Colegii de liceu, promoţia 1954 a Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân anunţă cu adâncă tristeţe dispariţia dintre noi a mult apreciatului coleg şi prieten, ing. Ion Coicea (Nelu). O fire deschisă, un prieten deosebit, un mare specialist în agricultură (s-a pensionat ca director la Romcereal Constanţa), Nelu Coicea a fost un soţ şi un tată model. Dorim să transmitem familiei îndoliate cele mai sincere condoleanţe. El va rămâne mereu în amintirea noastră.

Promoţia anului 1953 a Liceului Pedagogic Constanţa aduce un ultim omagiu celei ce ne-a fost dirigintă, Eleonora Pană, cu deosebite calităţi umane. Suntem alături de familia îndoliată! Dumnezeu s-o odihnească!
 
Cu durere şi regrete în suflete, foştii colegi de serviciu de la IAS Mihail Kogălniceanu anunţă trecerea în nefiinţă a celui care a fost ing. Vasile Vălsan, fost director la acea unitate, un om cu o ţinută morală şi profesională ireproşabilă. În numele colegilor, Stere Frangu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii