Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:54 24 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ştiaţi că...? Steven Seagal, eroul salvator de la Hollywood...

ro

10 Apr, 2016 00:00 1253 Marime text
Steven Seagal, eroul salvator de la Hollywood, aşa cum este supranumit de către presă, s-a născut pe 10 aprilie 1952. Mama lui, Patricia, de origine irlandeză, era de profesie tehnician medical, iar tatăl Samuel Steven Seagal, de origine iudaică, profesor de matematică la liceu.
 
Deținător al unei centuri negre 7-dan în Aikido, Seagal și-a început cariera în Japonia. După vârsta de 36 de ani, s-a mutat în SUA, unde i-a impresionat pe producătorii filmului „Above the law”, care i-au oferit un rol important. Marele succes la public a venit odată cu reality-show-ul „Lawman” („Justiţiarul”). În ciuda faptului că nu era apreciat de critici, publicul îl adora.
 
La începutul anului, Steven Seagal a fost prezent la Constanţa, unde a filmat câteva scene pentru producţia americană „Contract to Kill”. Actorul nu a dorit să dea detalii despre producţia pentru care s-au filmat scene la Constanţa, în locuri precum Mamaia sau centrul vechi.
 
Seagal a mărturisit că oraşul Constanţa este extraordinar: „Constanţa este un oraş extraordinar şi vreau să ajut pe oricine are nevoie, indiferent din ce parte a lumii este”, a precizat starul de la Hollywood. Seagal a mai filmat în România pentru peliculele „Born to Raise Hell“, în regia luiLauro Chartrand (2009), „Against the Dark“, în regia lui Richard Crudo (2008), „Attack Force and Shadow Man“, tot în regia lui Richard Crudo (2005).
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii