Cum te menţine consumul moderat de bere sănătos
Cum te menţine consumul moderat de bere sănătos
							
							 04 Nov, 2016 00:00 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    2064
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2064
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 2064
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2064
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
			Berea reprezintă o sursă bogată de vitamine, minerale și antioxidanți, iar tot mai multe studii medicale relevă faptul că un consum moderat de bere aduce beneficii importante pentru menținerea stării de sănătate.
 
În urma unui studiu realizat de o asociație din Italia, s-a constatat că această băutură reduce riscul apariției declinului cognitiv și, ulterior, al demenței. Specialiștii mai spun că această licoare ajută la întărirea oaselor şi menține inima sănătoasă.
 
Dacă o doză de cola conţine şapte linguriţe de zahăr, iar o cantitate comparabilă de suc de portocale, şase linguriţe, un pahar de 250 de mililitri de bere conţine doar o linguriţă de zahăr. În plus, berea reprezintă 93% apă, având astfel proprietăţi hidratante. În plus, berea are proprietăţi relaxante, datorită conţinutului de hamei. Pe de altă parte, persoanele care consumă bere prezintă un risc scăzut de a face atac de cord, prin prisma creşterii nivelului de colesterol bun. De asemenea, berea reduce riscul apariției diabetului zaharat de tip II cu 30%.
						În urma unui studiu realizat de o asociație din Italia, s-a constatat că această băutură reduce riscul apariției declinului cognitiv și, ulterior, al demenței. Specialiștii mai spun că această licoare ajută la întărirea oaselor şi menține inima sănătoasă.
Dacă o doză de cola conţine şapte linguriţe de zahăr, iar o cantitate comparabilă de suc de portocale, şase linguriţe, un pahar de 250 de mililitri de bere conţine doar o linguriţă de zahăr. În plus, berea reprezintă 93% apă, având astfel proprietăţi hidratante. În plus, berea are proprietăţi relaxante, datorită conţinutului de hamei. Pe de altă parte, persoanele care consumă bere prezintă un risc scăzut de a face atac de cord, prin prisma creşterii nivelului de colesterol bun. De asemenea, berea reduce riscul apariției diabetului zaharat de tip II cu 30%.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					