Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:20 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tartă crocantă umplută cu şuncă şi cascaval

ro

08 Jan, 2018 11:09 2259 Marime text
Tarta crocanta umpluta cu sunca si cascaval creeaza dependenta, exact asta a spus sotul meu dupa ce a devorat cu pofta 4-5 cubulete de tarta. Confirm acest lucru! Sincer, nici nu imi amintesc cate bucati am mancat, dar stiu ca tarta a disparut extrem de rapid. Poate fi umpluta cu ce ne place noua mai mult si mai mult. Eu am ales sunca si cascaval, dar la fel de bine putem sa o umplem cu ardei gras sotat si cascaval sau dovlecei zucchini taiati pe lungime in feliute subtiri, fripte cateva minute pe gratar, si mozzarella, ciuperci sotate sau felii de cartofi fripte sau coapte in cuptor cu cascaval afumat. Incercati-o cu incredere, sunt sigura ca o sa va placa foarte foarte mult. Reteta este foarte simpla, haideti sa vedem cum se prepara aceasta delicioasa si crocanta tarta umpluta.

Tarta crocanta umpluta cu sunca si cascaval – Ingrediente pentru o tarta de 28 cm Ø

250 g faina pentru aluaturi
125-150 ml apa calduta
10 g drojdie proaspata/4 g drojdie uscata
1/4 lingurita mica rasa zahar
1/2 lingurita mica rasa sare
7-8 felii cascaval clasic/emmentaler/cascaval afumat
4-5 felii subtiti sunca/prosciutto cotto
1-2 linguri ulei de masline
1 lingurita rasa sare grunjoasa
1 lingura plina rozmarin proaspat tocat

Mod de preparare - lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii