Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:00 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Unitatea Militară 02022 Constanţa cumpără legume proaspete. Cât va scoase din conturi (document)

ro

22 May, 2018 00:00 2649 Marime text

Ministerul Apărării Naţionale - Unitatea Militară 02022 Constanţa cumpără legume proaspete, în valoare estimată de 325.990,48 lei. Potrivit contractului de participare, societatea care va câştiga contractul va furniza roşii, castraveţi, ardei gras, ardei kapia, gogoşari, ardei iute, verdeaţă, vinete, dovlecei, salată verde, ceapă verde, spanac, ceapă uscată, varză proaspătă albă şi cartofi proaspăt curăţaţi pentru unităţile militare din Forţele Navale. Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 22.06.2018, ora15.00. Ofertele depuse vor fi deschise în aceeaşi zi.
 

Responsabili de atribuirea licitaţiei

 
Persoanele cu funcţie de decizie din cadrul U.M. 02022 responsabile de atribuirea procedurii publice sunt: conducătorul autorităţii contractante Victor Gidiuţă – comandant, Valentin Munteanu - locţiitor al comandantului, Marius Secrieru - şef Centru Sprijin Logistic pentru Resurse Materiale, Florin Marius Alexandru - contabil şef, Mădălina Preda - consilier juridic. Comisia de evaluare este compusă din: Constantin Eugen Pîrvulescu, Lavinia Ioana Burnescu, Emilia Drăgan, Octavian Pătraşcu (membru de rezervă), Roxana-Alexandra Diaconu (membru de rezervă), Daniela Ponov (membru de rezervă).
 

Date din caietul de sarcini

 
Livrarea produselor se consideră încheiată în momentul în care reprezentantul unităţii militare beneficiare recepţionează produsele şi primeşte toate documentele de livrare: factură fiscală, aviz de însoţire a mărfii, certificat de calitate sau declaraţie de conformitate şi semnează de primire pe factura fiscală şi pe avizul de însoţire a mărfii. Lipsa acestor documente atrage după sine respingerea produselor.
Pentru fiecare livrare furnizorul va emite câte un aviz de însoţire a mărfii şi factură fiscală pentru fiecare unitate militară beneficiară. Exemplarele 1 ale avizelor de însoţire a mărfii şi ale facturilor fiscale se vor preda unităţilor militare beneficiare. Pe fiecare exemplar al avizelor de însoţire a mărfii şi al facturii fiscale va fi înscris numele în clar al reprezentantului unităţii militare beneficiare care a recepţionat produsul. Pe factura fiscală, la cumpărător, va fi înscrisă atât unitatea militară achizitoare (U.M. 02022), cât şi unitatea militară beneficiară.
Nu se admite facturarea centralizată, cumulat pe mai multe unităţi militare beneficiare. Furnizorul nu va depăşi cantităţile ce urmează a fi livrate la fiecare punct de distribuţie în parte - aşa cum sunt ele înscrise în tabelul de la pct. nr. 7 din prezentul caiet de sarcini - fără solicitarea scrisă din partea autorităţii contractante. În situaţia în care furnizorul livrează cantităţi peste cele înscrise în tabelul de la pct. nr. 7 fără solicitare scrisă din partea autorităţii contractante, aceasta nu îşi asumă nicio responsabilitate privind efectuarea plăţii cantităţii de produse livrată suplimentar, urmând ca recuperarea cantităţii de produse în cauză să se facă de către furnizor pe cheltuiala acestuia.                                                         
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii