Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:31 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lauraadamache.ro Tocanita de rinichi de vita

ro

29 Oct, 2017 14:10 7474 Marime text
Inca din copilarie adoram organele de vita sau porc, spre deosebire de fratele meu care detesta mirosul sau gustul lor. Eu saream in sus de bucurie cand auzeam ca mami pregateste o reteta cu organe. Imi placea in special rinichiul de vita, fript pe gratar, cu mult piper si aceasta tocanita de rinichi de vita, simpla, cu ingrediente putine, dar deosebit de gustoasa. O mancam cu mamaliga calda si muraturi sau ardei iute, pur si simplu ma mangaia pe suflet. Cand am vazut rinichiul de vita in magazin, destul de rar intalnit aici, nu am stat pe ganduri. Am cumparat 2 casolete si m-am apucat de treaba. Mancarica delicioasa cu rinichi nu a rezistat nici macar pana a doua zi, atat de buna a fost. Am folosit o conserva de rosii intregi decojite de la prietenii mei de la Sun Food, mereu apelez la produsele lor cand vreau o mancare cu un gust desavarsit.
 

Tocanita de rinichi de vita – Ingrediente (4 persoane)

  • 1 kg rinichi de vita
  • 1-2 linguri otet de vin alb de 9°
  • 1 ceapa mare alba
  • 3-4 catei de usturoi
  • 1 conserva rosii intregi decojite Sun Food
  • 2 crengute de cimbru uscat
  • 5-6 linguri ulei de floarea soarelui
  • 50 ml vin alb sec
  • 100 ml apa
  • sare
  • piper macinat
  • 6-7 boabe piper negru
Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii