Lauraadamache.ro Pandişpan cu căpşuni şi unt caramelizat
Lauraadamache.ro: Pandişpan cu căpşuni şi unt caramelizat
02 Jun, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
4036
Marime text
4036
Marime text
Saptamana trecuta am facut un pandispan divin cu capsuni proaspete si parfumate si unt caramelizat. Consistenta pufoasa si gustul dat de untul caramelizat, m-au facut sa uit de dieta si sa gust doua felii destul de grosute. Eu l-am copt intr-o forma de 24 de cm (nu am alta mai micuta in tara), dar eu va sfatuiesc sa folositi o forma rotunda de 20 cm, daca vreti sa obtineti un pandispan mai inalt.Ingrediente – Pandispan cu capsuni (forma rotunda 20 cm)
4 oua
120 g faina
120 g zahar
80 g unt
3 g praf de copt
160 g capsuni
1 plic zahar vanilat
1 varf cutit cu sare
esenta de capsuni (optional)
Reţeta integrală pe laura adamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


